Információk

Adatvédelmi nyilatkozat és Általános Szerződési Szabályok

Az Ebnevelde flash játékok oldal az Ebnevelde (www.ebnevelde.hu) aloldalaként üzemel, így az Ebnevelde adatvédelmi nyilatkozata és általános szerződési szabályai érvényben vannak ezen az oldalon is.

Az Adatvédelmi nyilatkozat és Általános Szerződési Szabályok itt érhetőek el!

Flash játékkal kapcsolatos felelősségek

Az oldalon található játékokat a felhasználók küldik be, az Ebnevelde szerkesztői csak kategorizálják és karbantartják a játékok listáját.

A játékok felhasználásának jogszerűségéért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a játékot ajánló felhasználót terheli felelősség.

Harmadik személy jogsértéssel kapcsolatos problémáit először a szolgaltatóval kell közölnie, ezt mérlegelve a szolgáltató dönthet a kérdéses tartalom eltávolítása mellett. A szolgáltató nem kötelezhető a jogsértésből felmerülő díjak megfizetésére, a játékot ajánló felhasználó adatait csak hivatalos szervek írásbeli kérésére adhatja ki.

Új játékok felvétele

Az új játékokat a felhasználók ajánlák, a szerkesztők jóváhagyása után másolat készül a játékról a gyors és biztonságos elérhetőség érdekében. Ezek után a játék előrhető a felhasználók számára is.

Elérhetőségek

E-mail cím: jatek@ebnevelde.hu
Telefonszám: +36205448922